ESSV heeft een breed assortiment sportvoeding welke met grote zorg is samengesteld op basis van jarenlange ervaring. In ons assortiment treft u onder andere producten van de merken OVERSTIM.s, Performance, TORQ, Powerbar, BOOOM en Sports2. 

Hieronder treft u een voorkeursselectie van producten door ESSV, op grond van productkennis, ervaring en door klanten behaalde successen. Het volledig leverbare assortiment is te zien op www.sportvoedinggroothandel.nl

Online bestellen? Geef uw bestelling door via het contactformulier of e-mail uw bestelling aan info@essv.nl!

Performance Karbo-Lyn
Karbo-Lyn™ is een unieke koolhydraatstructuur welke het beste wordt opgenomen door het lichaam. Hierdoor is dit dit het ultieme middel om koolhydraten te laden, bijvoorbeeld voor een trainingsweek, zware inspanning, wedstrijd, marathon of triatlon. Leverbaar in de nieuwe smaak blood orange of als smaakneutraal.
Inhoud: 500g | 1500g
Prijs: 14,99 | 39,99 euro p.s.OVERSTIM.s gatosport
Sportcake voor duursporters waarmee een inspanning optimaal voorbereid kan worden in de periode van 4 dagen tot 1 uur voorafgaand aan de inspanning. Essentieel voor bijvoorbeeld marathonlopers, triatleten en afstandschaatsers.
Inhoud: Bus van 400 gram, verkrijgbaar in vele smaken waaronder speculaas, rode bessen en diverse soorten chocola.
Prijs: 9,95 euro p.s.OVERSTIM.s sportdej
Sportonbijt! Ideaal voor sporters die moeite hebben in de ochtend uitgebreid te ontbijten. Ook gemakkelijk terplekke: water toevoegen en de 'sportpudding' is gereed. Tevens te gebruiken als herstelvoeding.
Inhoud: Bus van 700 g / bus van 1,5 kg, verkrijgbaar in de smaken banana-choclate chip, cappuccino, caramel, choclate, coffee, praline, appel-kaneel.
Prijs: 21.- euro p.s. / 34,- euro p.sPerformance guarana
Energiebooster met guarana, bedoeld om voor de inspanning in te nemen. Door de guarana wordt een hoger concentratievermogen bereikt. Van grote waarde voor bijvoorbeeld tijdrijders, baanrenners en veldrijders.
Inhoud: Ampul van 25 ml.
Prijs: 2 euro p.s.Performance magnesium
Magnesium in drinkbare vorm voor kramppreventie. Praktische oplossing voor krampgevoelige sporters of bij inspanningen in warme weersomstandigheden.
Inhoud: Ampul van 25 ml.
Prijs: 2.- euro p.s.Performance Carbo Extra
Hypertone sportdrank met toegevoegde mineralen (zouten) ter bevordering van de vochthuishouding. Ideaal product voor sporters die gevoelig zijn voor kramp of om te gebruiken in warme weersomstandigheden.
Inhoud: Pot van 750 g, verkrijgbaar in de smaak raspberry
Prijs: 15.- euro p.s.Sports2 Energy Fuel
Hypertone sportdrank met diverse koolhydraten om tijdens de duurinspanning de glycogeenvoorraad op peil te houden.
Inhoud: Pot van 1200g, in de smaken lemon en apple.
Prijs: 29 euro p.s.Sports2 Hydra Fuel
Hypotone sportdrank met diverse electrolyten (natrium, kalium en magnesium). Premium kwaliteit dorstlesser voor warme dagen of indoorsports. Past in een caloriearm sportdieet.
Inhoud: Pot van 1200g, in de smaken lemon, apple of (red)fruit mix.
Prijs: 29 euro p.s.OVERSTIM.s Hydrixir Longue Distance
Unieke sportdrank van Overstim.s, speciaal ontwikkeld voor inspanningen van drie uur of langer. De Hydrixir Longue Distance voorziet het lichaam van energie door een hierop samengestelde koolhydraatmix. Mineralen voorkomen krampen. De kleine dosis toegevoegde eiwitten zorgen ervoor dat het lichaam gedurende de inspanning al de voedingsstoffen voor het herstel opnemen.
Inhoud: Bus van 600g, verkrijgbaar in de smaken (groene) citroen of munt.
Prijs: 22,50 euro p.s.Maximize Energy Fruit Bar
Populaire energiereep, onder meer vanwege de kwaliteit, fruitige smaak en gemak waarmee de reep tijdens een inspanning genuttigd kan worden.
Inhoud: Reep van 55 gram
Prijs: 1,50 euro p.s.BOOOM Bars
Deze reep onderscheidt zich van andere repen door het hoofdbestandeel: amandelpulp. Hierdoor is de reep zeer gemakkelijk tijdens een inspanning te eten en smelt in de mond, smelt niet tijdens warme dagen. Bovenal een goede bron van energie voor de duursporter.
Inhoud: Reep van 40 gram, verkrijgbaar in de smaken banaan, amandel en aardbei.
Prijs: 1,50 euro p.s.Powerbar Natural Energy Bar
Natuurlijke granenreep met hartige smaak. Zeer geschikt voor lange inspanningen. De hartige smaakvariant (Sweet n' Salty) is een prettige afwisseling van zoete sportvoeding.
Inhoud: Reep van 40 gram, verkrijg baar in de smaken cacoa-crunch, strawberry & cranberry of sweet & salty.
Prijs: 1,40 euro p.s., of 29,95 euro per doos van 24 stuksSports2 Fast Fuel
Energygel met glucose en fructose in liquide vorm ter optimalisatie van de energieopname tijdens een duurinspanning.
Inhoud: Sachet van 60 gram in de smaak lemon
Prijs: 2,25 euro p.s. / 44 euro per doos van 20 stuksOVERSTIM.s Antioxidant gel
Energiegel verrijkt met onder andere magnesium ter voorkoming van kramp. Bijzonder geschikt voor duurinspanningen in warme omstandigheden of krampgevoelige sporters.
Inhoud: Tube van 27g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 2,20 euro p.s. / 21 euro per doos van 10 stuks / 69 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Red Tonic Sprint Air gel
De Red tonic Sprint Air gel is een variant van de hoogwaarde Red tonic gel. De menthol en eucalyptus geven een frisse smaak en zorgen voor een stimulering van de luchtwegen.
Inhoud: Tube van 25g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 3 euro p.s. / 27 euro per doos van 10 stuks / 95 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Coup de Fouet
Energiegel welke niet alleen energie geeft voor een duurinspanning, maar tevens een energieboost geeft.
Inhoud: Tube van 25g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 2,50 euro p.s. / 23 euro per doos van 10 stuks / 80 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Cafein' Gel
Energiegel aangevuld met natuurlijke cafeïne van koffie en guarana. Deze gel geeft een energieboost en verbeterd de concentratie.
Inhoud: Tube van 29g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 2,90 euro p.s. / 26 euro per doos van 10 stuks / 90 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s selection 10 gels
OVERSTIM.s heeft in haar assortiment de meest diverse en hoogwaardige energiegels voor duursporters. In de 'Selection 10 gels' is een voordelig pakket met hierin 4 verschillende soorten gels van OVERSTIM.s met elk hun eigen functie.
Inhoud: 10 tubes gel van 25/27g (4x Energix, 3x Antioxidant gel, 2x Coup de fouet, 1x Red Tonic).
Prijs: 21.- euro p.s.OVERSTIM.s Energix Liquide
Energiegel met koolhydraatmix voor duursporters. Deze gel heeft een zeer vloeibare textuur, wat inname vergemakkelijkt bijvoorbeeld tijdens hardlopen.
Inhoud: Tube van 27g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 2,10 euro p.s. / 20,00 euro per doos van 10 stuks / 65 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Antioxidant gel Liquide
Vloeibare variant van de antioxidant gel. Gelet op de krampreducerende ingrediënten en vloeibare textuur, de ideale gel voor lange duurinspanningen.
Inhoud: Tube van 35g of verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 2,20 euro p.s. / 21 euro per doos van 10 stuks / 69 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Coup de Fouet Liquide
Vloeibare variant van de Coup de fouet gel. Deze soort gel zorgt voor een energieboost tijdens de duurinspanning. De vloeibare textuur is met name voor hardlopers handig.
Inhoud: Tube van 35g of verpakt per 10 stuks.
Prijs: 2,50 euro p.s. / 23 euro per doos van 10 stuks / 80 euro per doos van 36 stuksOVERSTIM.s Red Tonic Sprint Air gel Liquide
Vloeibare variant van de Red Tonic gel, voor ideaal gebruiksgemak bij bijvoorbeeld hardlopen. Frisse methol en eucalyptussmaak voor stimulering van de luchtwegen.
Inhoud: Tube van 25g, verpakt per 10 of 36 stuks.
Prijs: 3 euro p.s. / 27 euro per doos van 10 stuks / 95 euro per doos van 36 stuksPowerbar Energize Shots
Onder hardlopers populaire sportvoeding als alternatief op repen en gels. De shots bieden een hoogwaardige koolhydraatmix in de makkelijk te eten vorm van een winegum.
Inhoud: Zakje van 60g met hierin meerdere enerigze shots.
Prijs: 1,70 eurp p.s. of 26,95 euro per doos vanSports2 Recovery Fuel
Frisse hersteldrank op waterbasis. De samenstelling van koolhydraten, whey isolaat en carnosine zorgen voor aanvulling van het glycogeenniveau van het lichaam en voor herstel van het spierweefsel. Te gebruiken direct na de inspanning.
Inhoud: Pot van 1200g, in de smaken lemon of apple.
Prijs: 34 euro p.s.Overstim.s Récupélix - Boission de Récupération
Hersteldrank op waterbasis, vult na een inspanning de tekorten aan vocht, koolhydraten, mineralen en eiwitten weer aan voor optimaal herstel.
Inhoud: Bus van 400g, verkrijgbaar in de smaken vanille of chocolade
Prijs: 19.- euro p.s.Performance Recup Extra
Hoogstaande hersteldrank op waterbasis bedoeld voor direct na de inspanning. Het natuurlijk herstel wordt door Recup Fast sterk bevorderd, de aangevulde PeptoPro zorgt voor optimaal herstel.
Inhoud: Bus van 750 gr, verkrijgbaar in de smaak orange-lemon.
Prijs: 31 euro p.s.Sports2 Recovery Shake
Hersteldrank op melkbasis, rijk aan koolhydraten, whey eiwitten en carnosine. Vult na een zware training of inspanning de glycogeenvoorraden snel aan en draagt bij aan spieropbouw.
Inhoud: Pot van 1200g, in de smaken vanille of choco.
Prijs: 34 euro p.s.Performance Pure Whey + Stevia
De hoge kwaliteit pure whey proteïnen zoals bekend, maar gezoet met het natuurlijke stevia!
Inhoud: Bus van 900 en verkrijgbaar in de smaken: vanille of chocolade.
Prijs: 33,90 euro p.s.Performance Recup Xtreme
De ultieme hersteldrank voor duursporters, in te nemen tussen de 60 en 90 minuten na een inspanning. Deze hersteldrank met onder andere calcium caseïnaat, whey proteïne, L-Glutamine en creatine dragen zorg voor goed herstel en spiergroei.
Inhoud: Bus van 600g, verkrijgbaar in de smaken chocolade of vanille.
Prijs: 24 euro p.s.Sports2 Sleep Recovery
Unieke en exclusieve hersteldrank van Sports2. De ingrediënten in de Sports2 Sleep Recovery stimuleren de aanmaak van het groeihormoon. Dit bevordert en versnelt het herstel van het lichaam. Te gebruiken voor de nachtrust.
Inhoud: Pot van 800g, verkrijgbaar in de smaak kersen.
Prijs: 59 euro p.s.Powerbar ProteinPlus Bar 30%
Zeer populaire herstelreep voorzien van hoogwaardige eiwitten (30%), vitamine B6, magnesium en glutamine.
Inhoud: Reep van 55 gram in de smaken Vanille-Coconut, Chocolade, Caramel-Vanille Crispy of Caramel-Cappuccino Crispy.
Prijs: 2,25 euro p.s.Sports2 BCAA Complex Plus
Branched Chain Amino Acids (BCAA) zijn essentiële aminozuren en zijn een belangrijke bouwstof voor het spierweefsel. De Sports2 BCAA Complex Plus verbeteren het herstel, gaan spierafbraak tegen en stimuleren de aanmaak van spiermassa.
Inhoud: Pot met 120 caps.
Prijs: 30.- euro p.s.Sports2 Creabolic
Met creatine suppletie zorg je ervoor dat je lichaam haar natuurlijke brandstof (adenosine trifosfaat) weer sneller aanvult. Dit stelt je lichaam in staat vaker een explosieve krachtinspanning te verrichten. Hierdoor is het mogelijk intensiever te trainen of voor meer kracht bij een inspanning.
Inhoud: Pot van 500 g.
Prijs: 21.- euro p.s.OVERSTIM.s Cycle Sport Pack
Door OVERSTIM.s samengesteld voedingspakket voor de wielersport. De artikelen in het pakket bevat artikelen ter voorbereiding op een inspanning en producten voor gedurende de inspanning. Het pakket is geschikt voor recreatieve en competitieve sportbeoefening.
Inhoud: Gato Sport Cake (400 g), Malto Carbo Loading sportdrank (500 g), Anti-oxidant Hydrixir sportdrank (600 g), Energy gels (10 tubes van 27 g), Bidon.
Prijs: 49,90 euro (ipv 75 euro)OVERSTIM.s Triathlon Pack
Door OVERSTIM.s samengesteld pakket voor triatleten. Het pakket bevat artikelen ter voorbereiding op een triatlon en artikelen voor gedurende de inspanning. Tevens is voorzien in een gebruiksadvies.
Inhoud: Malto Carbo Loading sportdrank (500 g), Gato Sport Cake (400 g), Anti-oxidant Hydrixir sportdrank (500 g), Energy gels (10 tubes van 27 g), Rugnummerriem met 8 vakjes voor geltubes.
Prijs: 49,90 euro (ipv 72.- euro)OVERSTIM.s Marathon Pack
Voedinspakket door OVERSTIM.s samengesteld voor harlopers. Het pakket bevat artikelen voor de belangrijke fase ter voorbereiding op een inspanning en artikelen voor tijdens de inspanning. Tevens is voorzien in een gebruiksadvies.
Inhoud: Anti-oxidant Malto sportdrank (500 g), Gato Sport Cake (400 g), Warm Up drink (500 ml), Energy gels (8 tubes van 27 g), Rugnummerriem met 8 vakjes voor geltubes.
Prijs: 39, 90 euro (ipv 59,15 euro)Sports2 Performax
De Sports2 Performax zorgt voor meer energie en concentratie bij een inspanning. De verhoogde energievrijzetting komt door het Co-enzym Q10. De toegevoegde guarana is een natuurlijke bron van cafëine welke de contratie verhogen. Waardevol supplement voor o.a. tijdrijders, triatleten, baanrenners en veldrijders.
Inhoud: Pot met 60 caps.
Prijs: 26.- euro p.s.Sports2 Heamo-Optimizer
De Sports2 Heamo-Optimizer verhoogt de hematocrietwaarde van het bloed op natuurlijke wijze en gaat een daling hiervan tegen in bijvoorbeeld een zware trainings- of wedstrijdperiode. De natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamine B, chorofyl, voliumzuur en ijzer stimuleren de aanmaak van rode bloedcellen. Dit leidt ertoe dat er meer zuurstof naar de spieren getransporteerd kan worden waardoor de prestaties verhogen.
Inhoud: Pot met 90 caps.
Prijs: 35.- euro p.s.Sports2 Power-Optimizer
Tot de effectieve bestanddelen van de Sports2 Power-Optimizer zijn o.a. DAA (D-Asparaginezuur), Zink en Magnesium. De Sports2 Power-Optimizer stimuleert de aanmaak van testosteron op natuurlijke wijze, verhoogt de spierkracht en verbeterd het duurvermogen.
Inhoud: Pot met 120 caps.
Prijs: 34.- euro p.s.Sports2 Trilactic
Wanneer je intensieve inspanningen verricht, verzuren de spieren door melkzuur. Het effectieve bestanddeel van Sports2 Trilactic, Beta-Alanine, neutraliseert melkzuur. Hierdoor kan intensiever getraind worden door de hogere verzuringsgrens. Tevens neemt de kans op overbelastingblessures en krampen af.
Inhoud: Pot met 120 caps.
Prijs: 28.- euro p.s.Sports2 Oxivit
Frequent en intensief sporten leidt ertoe dat het lichaam een grotere behoefte heeft aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten. De Sports2 Oxivit is dé multivitamine voor duursporters. Het voorziet de duursporter in de benodigde voedingsstoffen en verhoogt de weerstand.
Inhoud: Pot met 120 caps.
Prijs: 27.- euro p.s.Performance Vitality Sports
Multivitamine uitgebalanceerd voor sporters welke bijdraagd aan de algehele gezondheid. De combinatie van vitaminen, mineralen, omega 3 en 6 vetzuren, zink, spiruline en anti-oxidanten dragen o.a. bij aan een hogere weerstand en bevorderd de gezondheid van celweefsel.
Inhoud: Pot met 120 caps.
Prijs: 24 euro p.s.Performance Omega 3
Omega 3 vetzuren hebben een cholrestorol verlagend effect en postieve uitwerking voor de huid en zenuwstelsel. De cholrestolverlagende werking verbeterd niet alleen de sportprestaties, maar is bovenal gezond.
Inhoud: Pot met 90 softgels.
Prijs: 15.- euro per stukPerformance Cal-Mag
Supplement op basis van magnesium om krampen te voorkomen en calcium om degradatie van het botweefsel tegen te gaan. Aanrader voor krampgevoelige sporters.
Inhoud: Pot met 100 caps.
Prijs: 18 euro p.s.Performance Joint Support
Gewrichtspijnen kunnen onstaan door een combinatie van sport, ouderdom en kraakbeenafbraak. Dit suplement heeft een positief effect op de aanmaak van kraakbeen en vermindert gewrichtspijnen.
Inhoud: Pot van 90 caps.
Prijs: 36,50 euro p.s.Performance Megabar
Herstelreep voor krachtsporters. De reep bevat maar liefst 42 gram eiwitten. De Megabar draagt bij aan een goed herstel en toename van de spiermassa.
Inhoud: Reep van 100 gram in de smaak Crispy Caramel.
Prijs: 3,50 euro p.s.Performance Turbo Mass Gainer
Hersteldrank op melkbasis voor krachtsporters. De hersteldrank heeft een uitgebalanceerde samenstelling van koolhydraten, eiwitten en Kre-Alkalyn®, welke zorgen voor een effectiever, efficienter herstel en toename van de spieromvang.
Inhoud: Verpakkingen: bus van 1 kg / bus van 3 kg / zak van 5 kg. Verkrijgbaar in de smaken strawberry, banana, choclate en vanille.
Prijs: 20 euro p.s. / 51 euro p.s. / 70 euro p.s.

Permanente aanbiedingenQM Sports Care gift set (4 variaties)
26,99 euroOVERSTIM.s Marathon Pack
39, 90 euroSports2 Energy Fruit display 20x 3x25g
49,99 euroOVERSTIM.s Half-Marathon Pack
19,90 euroOVERSTIM.s Triathlon Pack
49,90 euroOVERSTIM.s Cycle Sport Pack
45,90 euro